Φωτογράφιση Γάμου

Φωτογράφιση γάμου

Οι φωτογραφιες του γαμου σας οπως θα θελατε να ειναι!

Ο φωτογράφος γάμων πρέπει να ταιριάζει μαζί σας. Πρώτα από όλα, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να έχει η σχέση σας. Να έχετε το ίδιο “γούστο” την ίδια άποψη για τα πράγματα. Έτσι θα μπορείτε να κάνετε πράξη όσα σκέφτεστε για την ημέρα του γάμου σας. Θα πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη στο φωτογράφο σας, όσο αγχωμένα κι αν περνάει η μέρα εκείνη και να διασκεδάσετε.

Συνήθως οι φωτογραφίσεις του γάμου χωρίζονται σε τέσσερα κομμάτια. Αρχικά έχουμε να καταγράψουμε όσα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του ζευγαριού. Όλη η…ιεροτελεστία με την ετοιμασία της νύφης, τα μαλλιά, το make Up, το φόρεμα και φυσικά όλο το παραδοσιακό κομμάτι με τον κουμπάρο ή τα ονόματα των φιλενάδων στο παπούτσι. Το ίδιο βέβαια και με το γαμπρό. Το κουστούμι, το ότι οι φίλοι του θα του βάλουν και από ένα κομμάτι ρούχου…βασικά αυτά είναι που μένουν. Τα χαμόγελα, τα πειράγματα, οι χοροί πριν το γάμο, η συνοδεία μέχρι την εκκλησία…Όλα αυτά είμαστε εκεί για να τα καταγράψουμε!

Στην εκκλησία έχουμε το δεύτερο μεγάλο κομμάτι εκείνης της ημέρας. Δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο γάμος είναι ένα από τα σημαντικότερα μυστήρια της εκκλησίας. Τα δεμένα χέρια, τα στέφανα το κρασί έχουν ιδιαίτερη σημασία και όσες φορές και να τα έχεις δει πάντα θέλεις να δεις την αντίδραση κάθε ζευγαριού κατά τη διάρκεια του μυστηρίου. Γιατί όντως κάθε ζευγάρι αντιδρά διαφορετικά και έχει άλλα πράγματα να θυμάται.

Μεταφερόμαστε στη συνέχεια στο τραπέζι του γάμου. Με λίγους ή πολλούς καλεσμένους με disco ή κρητικά πάντα κάτι θα γίνει που θα θυμούνται όλοι για πολλά χρόνια. Ο πρώτος χορός του ζευγαριού, ο χορός της νύφης με τον μπαμπά της, όλα αυτά πάντα φέρνουν έντονα συναισθήματα συγκίνησης και χαράς.

Το τελευταίο κομμάτι και συνήθως το πιο διασκεδαστικό έχει να κάνει με τις φωτογραφίες After Day. Ο φωτογράφος γάμων εδώ θα σας βοηθήσει να έχετε όμορφες εικόνες όπως ακριβώς θα τις έχετε εσείς κατά νου. Με τις κατευθύνσεις του φωτογράφου και με τη δική σας διάθεση πάντα καταλήγουμε σε ένα ωραίο αποτέλεσμα.

Θέλετε να μιλήσουμε για το δικό σας γάμο;
Ελάτε να μιλήσουμε, πατήστε εδώ