Τάνια – Δημήτρης

Φωτογράφιση γάμου Τάνια/Δημήτρης

Φωτογραφίες γάμου σε ένα μαγευτικό σκηνικό στην Ήπειρο

Ο γάμος της Τάνιας με το Δημήτρη πραγματοποιήθηκε μια υπέροχη μέρα του Φλεβάρη στο Μικρό Πάπιγκο. Τα παιδιά είναι δυο άνθρωποι γεμάτοι χαμόγελα και ήταν πολύ εύκολο να συνεννοηθούμε μεταξύ μας. Όλες οι απαραίτητες συζητήσεις πριν ξεκινήσουμε από τη Θεσσαλονίκη για την Ήπειρο έγιναν εύκολα και γρήγορα και θα πρέπει να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στη δουλειά μου και στις ικανότητες μου.

Η ημέρα του γάμου κύλησε ομαλά, με μόνο θέμα κάποιες μικρές ζαλάδες που ένιωσε κάποια στιγμή η Τάνια μέσα στο ναό λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της. Ήταν όμως μικρής διάρκειας και δεν την επηρέασαν. Το καλό κλίμα μεταφέρθηκε και στο τραπέζι που έγινε λίγο αργότερα.

Οι αναμνηστικές φωτογραφίες του γάμου (after day) έγιναν την επόμενη ημέρα, τόσο στο Πάπιγκο όσο και στην γέφυρα του Βοϊδομάτη. Το μέρος είναι τέτοιο που πραγματικά σε όποια γωνία του και αν κοιτάξεις είναι ένα καλό σκηνικό για φωτογραφίες. Το μαγευτικό τοπίο, η διάθεση που έδειξε το ζευγάρι και η σχέση που αναπτύξαμε βοήθησαν στο να κρατήσουμε όμορφες αναμνήσεις από τις δυο ημέρες που περάσαμε μαζί.

Εύχομαι στην Τάνια και το Δημήτρη να είναι πάντα ευτυχισμένοι και να κρατήσουν το χαμόγελο τους πάντα ζωντανό!