Φωτογράφιση προϊόντων

Φωτογράφιση για e shop

Φωτογραφίες προϊόντων για αύξηση πωλήσεων

Οι φωτογραφίες για e shop δεν είναι κάτι τόσο απλό όσο φαίνεται. Είναι σαν να φτιάχνει κανείς ένα πολύ όμορφο κατάστημα αλλά να μην προσέχει καλά τη βιτρίνα του. Πως θα ήταν αν το κατάστημα σας ήταν όμορφο εξωτερικά αλλά τα χρώματα στα προϊόντα της βιτρίνας ήταν διαφορετικά από αυτό που τελικά παίρνει στα χέρια του ο πελάτης σας; Πως θα φανούν τα προϊόντα σας αν η βιτρίνα σας δεν έχει καλό φωτισμό; Εμπιστευθείτε επομένως έναν φωτογράφο που θα παρουσιάσει σωστά τα προϊόντα σας με μια άρτια επαγγελματική φωτογράφιση προϊόντων και δείτε τις πωλήσεις σας να ανεβαίνουν.
Η εμπειρία μου σε αυτού του είδους τις φωτογραφίες είναι πολυετής. Είναι μάλιστα ο κύριος τομέας ενασχόλησης μου. Στο παρελθόν έχω κάνει φωτογραφίσεις ρούχων, κοσμημάτων, βαπτιστικών, παπουτσιών και πολλά ακόμα διαφορετικά στη φύση τους προϊόντα. Εκτός της ιδιαίτερης προσοχής που δίνω στο να φαίνονται τα χρώματα και η υφή των προϊόντων σας σωστα, σημασία δίνω και στο να σας δώσω τις φωτογραφίες σας έτοιμες προς χρήση. Δε χρειάζεται εσέις να δαπανάτε χρόνο, είτε είναι δικός σας είτε είναι κάποιου υπαλλήλου σας, προκειμένου να ετοιμάσετε τις εικόνες για να τις ανεβάσετε.
Πριν φωτογραφίσω έρχομαι σε συνεννόηση με τον developer σας για τις σωστές διαστάσεις των φωτογραφιών ενώ, προσέχουμε το μέγεθος να είναι σωστό για να εξυπηρετούνται οι πελάτες που μπαίνουν στο e shop σας από κινητές συσκευές. Επίσης ιδιαίτερη σημασία δίνω στο να ανταποκρίνεται η φωτογράφιση για e shop σε όλες τις προδιαγραφές που ορίζουν πλατφόρμες πωλήσεων όπως είναι για παράδειγμα το skroutz.gr το bestprice η linkwise και άλλες.
Μερικά από τα e shops με τα οποία συνεργάζομαι είναι τα podilatis.gr, yfantidis.gr, demaraz.gr, zelosflowers.gr, candleme.grbrotherwood.gr και άλλα.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πατήσετε εδώ να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε τα πάντα!