Φωτογράφιση social media | fashion

Προώθηση πωλήσεων μέσω social media

Φωτογραφίες για Facebook, Instagram και άλλα μέσα προώθησης

Γιατί, λοιπόν, ένας άνθρωπος να χρησιμοποιεί τα προϊόντα σας; Τι εμπειρία αποκτά, πως αισθάνεται; Ή, ακόμα καλύτερα, πως ΘΑ αισθάνεται ένας άνθρωπος ΑΝ αγοράσει τα προϊόντα σας; Αυτό επιδιώκουμε με τις φωτογραφίες που απευθύνονται στα social media. Οι editorial φωτογραφίες επομένως έχουν πολλές χρήσεις και πρέπει να υπάρχουν στο “συρτάρι” κάθε εταιριας, κάθε “μαγαζιού” ειδικά στην ηλεκτρονική εποχή. Οι φωτογραφίες αυτές χρησιμοποιούνται στο Facebook είτε στο fun page (σαν δημοσιεύσεις ή cover photos), είτε γιατί θέλετε να κάνετε ένα event, φυσικά στο instagram όπως βέβαια και στο e-shop ή το site σας σαν φωτογραφίες κατηγοριών προϊοντων ή σαν κεντρικά banners ή sliders.
Πριν φωτογραφίσουμε κάνουμε μια μικρή κουβέντα. Που απευθύνεστε, σε ποιο κοινό, τι ηλικίες, τι φύλο, ποιος είναι ο κύριος ανταγωνιστής σας, γενικά η κουβέντα μας επικεντρώνεται στο πως θέλετε να παρουσιαστούν τα προϊόντα σας και σε ποιους. Βασικό κομμάτι επίσης είναι που θα χρησιμοποιηθούν οι φωτογραφίες σας, σε ποια πλατφόρμα. Και αυτό γιατί τις φωτογραφίες πρέπει να τις πάρετε στις διαστάσεις που πρέπει ώστε να μην ασχολείστε παραπάνω παρά μόνο στο πως να προσεγγίσετε το κοινό σας. Μια κουβέντα επομένως γίνεται και με τον developer σας ώστε εφόσον θέλετε φωτογραφίες για τα banners του site σας αυτές να είναι και πάλι στη σωστή διάσταση και μέγεθος. Βασικό στοιχείο επισης είναι αν συνεργάζεστε μια κάποια εταιρία που διαχειρίζεται τη στρατηγική σας και αν έχετε κάποιον συνεργάτη που να κάνει τις διαφημίσεις google για εσάς.
Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες για Facebook και άλλες πλατφόρμες που έχω κάνει στο παρελθόν για εταιρίες όπως είναι η Demaraz, το κατάστημα υποδημάτων Υφαντίδη, η αλυσίδα καταστημάτων “Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ”, η Perfume World, η Brotherwood, η Gr-ocery και άλλες.

Θέλετε να προβάλλετε τα δικά σας προϊόντα;
Ελάτε να μιλήσουμε! Πατήστε εδώ για να στείλετε μήνυμα ή ακόμα καλύτερα ελάτε να τα πούμε από κοντά στο στούντιο!