Φωτογράφιση εγκυμοσύνης

Φωτογράφιση εγκύου για να μείνουν οι στιγμές για πάντα

Φωτογράφιση εγκυμοσύνης όπως θα την ήθελες εσύ!

Κράτησε ζωντανές τις αναμνήσεις των εννέα όμορφων μηνών της αναμονής του νέου μέλους της οικογένειας σου με μια επαγγελματική φωτογράφιση εγκυμοσύνης. Η φωτογράφιση θα έχει το χαρακτήρα που θέλεις, με τα props που χρειάζεσαι για να βοηθήσουν να πετύχεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου, πάντα βέβαια και με τις δικές μου προτάσεις και ιδέες.
Αυτό που χρειάζεται περισσότερο από όλα είναι σωστή προετοιμασία. Επειδή βέβαια αυτό ακούγεται κάπως…αγχωτικό, όταν αναφερόμαστε στην προετοιμασία αυτό που κάνουμε είναι να συζητάμε. Μιλάμε για κάθε μικρό ή μεγάλο σχέδιο που έχεις στο μυαλό σου, προσεγγίζουμε μαζί το πως μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς να ταλαιπωρείσαι αποφασίζουμε κάποιες αρχικές πόζες για να δουλέψουμε από εκεί και μετά και προχωράμε. Γιατί κάθε φωτογράφιση εγκύου πρέπει να είναι γρήγορη μεν αλλά χωρίς προχειρότητες και άγχος δε. Ο λόγος είναι προφανής: Η κούραση. Όταν κουβαλάς έναν ακόμα άνθρωπο, όση όρεξη και να έχεις να κάνεις πράγματα από ένα σημείο και μετά κουράζεσαι.

Πότε όμως είναι η καλύτερη εποχή για μια φωτογράφιση εγκυμοσύνης; Τους τελευταίους μήνες της κύησης είναι το καλύτερο διάστημα. Το μωράκι είναι μεγάλο, η κοιλίτσα φαίνεται στις φωτογραφίες καλύτερα και έχει περάσει όλο το διάστημα εκείνο που η προσοχή στρέφεται στο να πάνε όλα καλά. Αντιλαμβάνομαι βέβαια την κούραση εκείνης της περιόδου, γι αυτό αναφέρθηκα στην κούραση πιο πάνω.

Η επόμενη ερώτηση έχει να κάνει με το τι πρέπει να φοράει κάποιος σε αυτές τις φωτογραφίσεις. Εδώ λοιπόν “κουμπώνει” αυτό που επίσης αναφέρθηκε πιο πάνω για την προετοιμασία. Αποφασίζουμε τι θέλουμε να κάνουμε και άρα το προσεγγίζουμε κατάλληλα. Εννοείται ότι στο στούντιο υπάρχουν ρούχα που μπορείς να επιλέξεις, ρούχα που προορίζονται για αυτές τις φωτογραφίσεις, ή props, backgrounds κλπ που μπορούν να σε βοηθήσουν.

Ξαναλέω όμως, έλα με χαμόγελο και όρεξη. Είναι μοναδικές στιγμές, ζήσε τις!

Ας μιλήσουμε για τη δική σου φωτογράφιση!
Πάτησε εδώ και κλείσε το δικό σου ραντεβού!