Φωτογράφηση προϊόντων | Ανταλλακτικά ποδηλάτου

Φωτογράφηση για podilatis.gr.
Η φωτογράφηση αυτών των προϊόντων ήταν μάλλον εύκολη από τη στιγμή που το ποδήλατο είναι το δεύτερο μεγάλο μου πάθος μετά τη φωτογραφία. Για όσους γνωρίζουν, τα συγκεκριμένα είναι αντικείμενα…πόθου τόσο για όσους ασχολούνται με το mountain Bike όσο και για όσους αρέσκονται στο να ποδηλατούν μεγάλες αποστάσεις με ένα ποδήλατο κούρσας. Ουσιαστικά πρόκειται για ήδη από κορυφαίες εταιρίες όπως είναι η SHIMANO ή η Casco και η Garmin.
Τα προϊόντα φωτογραφήθηκαν ώστε να χρησιμοποιηθούν σε διαφημίσεις στο facebook και το instagram σε carusels ή διαφημίσεις “Άμεσης Εμπειρίας” για κινητές συσκευές και πάλι σε αυτές τις δημοφιλείς πλατφόρμες των social media. Για αυτό το λόγο προσέξαμε να επικεντρωθούμε σε ό,τι κάνει τα προϊόντα αυτά ξεχωριστά και να γίνεται πολύ γρήγορα αντιληπτό από το χρήστη για ποια προϊόντα μιλάμε, πόσο ακριβά είναι και φυσικά ότι ο θεατής μπορεί να βρει αυτά και άλλα πολλά πράγματα που τον ενδιαφέρουν μέσα στο e-shop του ποδηλάτη.
Αν θέλετε και εσείς να πετύχετε αύξηση των πωλήσεων σας μέσα από μια σωστή, επαγγελματική, φωτογράφηση προϊόντων ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας!
Πατήστε εδώ συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας ελάτε ένα βήμα πιο κοντά στην παρουσίαση μιας πιο ολοκληρωμένης εικόνας των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας!