Φωτογράφιση γυνακείων ρούχων

Φωτογραφίες με μοντέλο γυναίκα

Φωτογράφιση γυναικείων ρούχων

Τα ρούχα είναι μια ιδιαίτερη, απαιτητική και ιδιαίτερη αγορά. Τα γυναικεία ρούχα είναι πολλών ειδών, χρωμάτων και υφασμάτων και είναι δύσκολο για την πελάτισσα του καταστήματος σας να επιλέξει κάτι που να της ταιριάζει. Η φωτογράφιση γυναικείων ρούχων με μοντέλο προσφέρει καλύτερη εικόνα για τα ρούχα του καταστήματος σας. Πάντα ένα ρούχο που είναι φορεμένο μπορεί να αποτυπωθεί καλύτερα και με μεγαλύτερη πιστώτητα.
Κατά τη φωτογράφιση δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην σωστή αποτύπωση των χρωμάτων και της υφής του υφάσματος. Φωτογραφίζουμε κάθε ρούχο από δυο τουλάχιστο πλευρές για να είμαστε σίγουροι ότι οι πελάτισσες σας θα έχουν μια καλή και σφαιρική εικόνα του τι θα αγοράσουν. Για την εικόνα βέβαια αυτήν, δε φτάνει μόνο μια καλή φωτογραφία αλλά και η επιλογή του κατάλληλου μοντέλου. Θα πρέπει η σωματοδομή της κοπέλας να ταιριάζει στο fitting που έχετε κάνει στο παρελθόν για τα ρούχα σας. Για αυτό θα πρέπει η επιλογή του μοντέλου να γίνει με ιδαίτερη προσοχή. Μην επιλέξετε κάποια φίλη σας (όσο όμορφη και καλόβολη κι αν είναι) χωρίς εμπειρία αλλά προτιμήστε μια κοπέλα επαγγελματία που θα μπορέσει να κάνει τη δουλειά σας πιο γρήγορα και με καλύτερο αποτέλεσμα. Μπορείτε να επιλέξετε από κάποιο πρακτορείο (όπως είναι για πχ το team ή το happy people στη Θεσσαλονίκη) ή να σας προτείνω εγώ κάποια που έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν και ταιριάζει στο πως θέλετε να εμφανίζονται τα ρούχα σας. Επίσης καλό είναι να επιλέξετε make up artist, στυλίστα και κομμωτή για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.
Αναφορικά με τις φωτογράφιση των προϊόντων σας θα πάρετε τις φωτογραφίες στις διαστάσεις και το μέγεθος που χρειάζεστε για να την ανεβάσετε στο e shop σας χωρίς να χάνετε χρόνο με επεξεργασία. Για αυτό, πάντα πρώτα έρχομαι σε επικοινωνία με τον developer σας ώστε να ξέρω πως θα σας παραδώσω το υλικό σας.
Κλείστε ένα ραντεβού τώρα πατώντας εδώ για να μιλήσουμε!