Φωτογραφιση ρουχων | e shop

Φωτογράφιση ρούχων

Φωτογραφιση για E-shop οπως πρεπει να είναι!

Η φωτογράφιση ρούχων είναι μια φωτογράφιση προϊοντων με απαιτήσεις. Το ζητούμενο είναι να μπορέσουμε να αναδείξουμε όλα τα πλεονεκτήματα των προϊόντων σας. Κατά τη φωτογράφιση δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη σωστή αποτύπωση των χρωμάτων αλλά και της υφής των υφασμάτων. Κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να αμβλύνουμε το ότι ο πελάτης σας δεν έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει τα προϊόντα σας και να είναι σίγουρος ότι αυτό που θα πάρει ταιριάζει στις προτιμήσεις του.
Η φωτογράφιση μπορεί να γίνει είτε στο δικό σας χώρο είτε στο δικό μου στούντιο. Πραγματοποιείται είτε με μοντέλο, είτε με τη χρήση κάποιου ανδρείκελου και υπάρχει η δυνατότητα να συμμετάσχει make up artist, κομμωτής και stylist εφόσον αυτό ζητηθεί.
Ένα e-shop όμως δεν είναι δουλειά ενός μόνο ανθρώπου. Για αυτό και πριν τη φωτογράφιση ερχόμαστε πάντα σε επικοινωνία με τον developer σας. Με αυτόν τον τρόπο ο υπεύθυνος για όλο το στήσιμο του ηλεκτρονικού σας καταστήματος δίνει τις κατάλληλες κατυεθύνσεις σχετικά με όλες τις προδιαγραφές που αυτός έχει ορίσει ώστε να αποφευγόνται πολλά προβλήματα κυρίως βέβαια ταχύτητας ή συμβατότητας με κινητές συσκευές. Οι φωτογραφίες που φτάνουν στα χέρια σας επομένως είναι ακριβώς όπως πρέπει ώστε εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις ανεβάσετε στο e-shop σας χωρίς να χρειάζεται να δαπανάτε επιπλέον χρόνο στο να επεξεργάζεστε εσείς τις εικόνες σας προσπαθώντας να τις φέρετε στη μορφή ή στο μέγεθος που πρέπει. Το μόνο για το οποίο θα νοιάζεστε είναι να προσελκύσετε τους πελάτες σας.
Κλείστε τώρα ένα ραντεβού για να μιλήσουμε για το δικό σας e-shop πατώντας εδώ
Δείτε φωτογραφίες από ορισμένες από τις συνεργασίες που έχω κάνει όπως είναι στις σελίδες τους, στο www.podilatis.gr στο www.demaraz.gr και στο www.yfantidis.gr