Φωτογραφίσεις

Προηγούμενες φωτογραφίσεις

Φωτογραφισεις για e shops, social media, γάμου-βάπτισης, πορτραίτου και εκδηλώσεων

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να περιηγηθείτε σε φωτογραφίσεις που έχω κάνει στο παρελθόν. Αυτές είναι φωτογραφίες προϊόντων για e-shops, για social media και fashiοn editorial αλλά και γάμουβάπτισης ή εκδηλώσεων. Τελευταίες σε αναφορά αλλά πρώτες σε…αγάπη αυτές των πορτραίτων.
Ό,τι είδους φωτογράφιση κι αν σας ενδιαφέρει, πάντα αυτές πραγματοποιούνται με επαγγελματισμό και προσοχή σε αυτό που θέλετε να δείξετε είτε στους πελάτες σας αν έχετε κάποιο e-shop είτε για να θυμάστε όμορφα τις στιγμές που περάσατε την ημέρα του γάμου σας ή την ημέρα της βάπτισης των παιδιών σας. Για αυτό το λόγο, πριν από κάθε φωτογράφιση πάντα κάνουμε μια εκτενή συζήτηση για τα πράγματα που σας αρέσουν και σας ενδιαφέρουν ώστε να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Στις φωτογραφίες μόδας για παράδειγμα πάντα χρησιμοποιούμε moodboards ή άλλες αναφορές προκειμένου να συζητάμε σε κοινό τόπο και να μείνουμε και οι δυο πλευρές ευχαριστημένες από το αποτέλεσμα.
Η βάση μου ως φωτογράφος είναι στη Θεσσαλονίκη και επομένως ο κύριος όγκος των δραστηριοτήτων μου είναι εκεί, αλλά μπορώ να αναλάβω δουλειές και εκτός πόλης, ειδικά αν πρόκειται για κοντινές με τη Θεσσαλονίκη περιοχές, όπως η Χαλκιδική, η Κατερίνη και άλλες ενώ σίγουρα μπορώ να μετακινηθώ στη γενέτειρά μου την Κρήτη. Σε όποιο μέρος της χώρας πάντως και αν βρίσκεστε και η δουλειά μου σας ενδιαφέρει, μπορούμε πάντα να συζητήσουμε για το πώς μπορεί να επιτευχθεί μια συνεργασία.
Ελάτε επομένως να μιλήσουμε!
Πατήστε εδώ και ελάτε να κλείσουμε ένα ραντεβού για να συζητήσουμε!